Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Oana Zăvoranu

Întrebată dacă are prieteni diva a răbufnit. Răspunsul oferit de îndrăgita actriță a fost unul ferm.

Oana Zăvoranu
Oana Zavoranu Romanian Celebrity Romanian Girls Celebrities Beautiful Women

Spiritism la Castelul Peleș.

Oana Zăvoranu

. Bruneta a povestit în exclusivitate pentru CANCANRO că partenera lui Marius Elisei ar fi câştigat o luptă. Oana Zăvoranu se poate numi o femeie împlinită. De la data nașterii la vârstă până la înălțime și soțul Alex. Oana Zăvoranu a dat detalii din căsnicia cu Alex Ashraf.

Cum se simte Alex Ashraf acum 24 Iun 2020 Stiri Mondene Oana Zăvoranu imaginea unui site de escorte. Zăvo a avut mai multe dispute cu fiica fostului premier Petre Roman în decursul timpului iar la ultima confruntare online. Oana Zăvoranu și Pepe au trecut în 2011 prin unul dintre cele mai scandaloase divorțuri din showbizz-ul românesc după o căsnicie de cinci ani. Oana Zăvoranu și soțui ei au trecut prin momente dificile.

Actrița a recunoscut că nu crede în diete minune în schimb este sigură că o genă bună din familie face minuni. Artistul a dezvăluit la acea vreme că motivul separării a fost infidelitatea actriței. A fost dată în judecată de majoritatea iar de curând una dintre ele Oana Roman a câștigat în primă instanță. Trăiește în vila din Dorobanți pe care i-a lăsat-o tatăl ei și și-a pus pe picioare câteva afaceri.

Cei doi sunt căsătoriți de patru ani iar cu această ocazie actrița a. Oana Zăvoranu are planuri mari și și-ar dori să devină mamă cât mai curând după cum a anunțat chiar vedeta. Oana Zăvoranu declarații despre divorț. Nu am o dietă anume trebuie să spun asta.

În acea clipă a apărut Marius Elisei total dezbrăcat. Oana Roman se pregătea pentru un eveniment și proba o rochie pe care le-o arăta și fanilor. După ce a văzut imaginile incredibile Oana Zăvoranu a avut o primă reacție. De altfel și pe planul afacerilor Oana se descurcă de minune având o clinică medicală care merge extrem de bine.

Oana Zăvoranu și-a atras în lanț antipatia vedetelor cu pretenții de influencerițe care trăiesc din reclamă la diverse produse și pe care celebra actriță le numește atât de pitoresc mocangioaice. O clinică medicală a lansat un parfum. Oana Zăvoranu dă detalii despre procesul pe care Oana Roman i l-a intentat. Oana Zăvoranu n-a dus lipsă de nimic la viața ei.

Oana Zăvoranu a început încă de anul trecut războiul la baionetă cu influencerele din showbiz și nu a ratat pe nimeni. Asta după ce a reglat conturile cu. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani și chiar sunt căsătoriți legal. Actrița de telenovele ale o căsnicie așa cum a visat precum și o carieră notabilă.

Ea se află în aceste zile la mare alături de iubitul ei Alex Ashraf. Diva este renumită pentru felul ei acid dramele personale dar și pentru averea sa moștenită de la părinți. Ca și în cazul multor altor relații. Oana Zăvoranu a fost văzută în ultima vreme purtând haine tot mai largi semn că ar putea fi însărcinată.

Bruneta pare mai îndrăgostită ca niciodată iar dovada a împărtășit-o cu fanii ei. Oana Zăvoranu a vorbit în stilul ei caracteristic despre posibila ei participare în reality-show-ul Bravo ai stil de la Kanal D. Oana Zăvoranu reacție incendiară după ce Oana Roman l-a filmat gol pușcă pe Marius Elisei Marius Elisei dezbrăcat. Deși are 46 de ani Oana Zăvoranu arată la fel de sexy ca în tinerețe.

Zăvoranca a rămas și cu toată averea mamei sale după ce aceasta murit. E o mincinoasă o profitoare. Oana Zăvoranu este una dintre vedetele din România care se bucură de lux şi bunuri cât mai scumpe. Eu am divorțat de el.

Două înainte să-l cunosc pe Pepe și unul când eram cu el La aproape 48 de ani Oana Zăvoranu are un mare regret. Vedeta a moştenit sume impresionante de la mama ei Marioara Zăvoranu dar a fost atentă şi cu investiţiile şi profitul pe care îl face din afaceri. Oana Zăvoranu a fost mereu în centrul atenției și nu de multe ori a fost pentru lucruri bune pozitive. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite.

De asta nu o suportă nimeni nu din cauza aspectului fizic. Oana Zăvoranu se numără printre vedetele care sunt mereu în atenția tabloidelor mai ales că s-a afirmat ca o fire cinică care niciodată nu s-a sfiit să-și exprime părerile. Oferă recompensă uriașă și are imagini cu cel care a prădat-o. Vedeta a fost întrebată pe contul ei de Instagram acest lucru iar bruneta i-a dezamăgit pe cei care și-ar fi dorit s-o vadă în acest show.

Oana Zăvoranu complet goală pe internet. Am făcut trei avorturi. Vedeta a mărturisit în premieră la podcastul lui Cătălin. Oana Zăvoranu și soțul ei au celebrat patru ani de căsătorie.

Oana Zăvoranu reacţie dură la adresa Oanei Roman. Cine a inițiat-o pe Regina Elisabeta. Iubita lui Liviu Dragnea Irina schimbată total. Ce spune soțul vedetei Eu vreau băiat 25 Iun 2020 Stiri Mondene Soțul Oanei Zăvoranu a fost operat de urgență însă a ținut totul secret.

Oana Zăvoranu pregătită să devină mamă la 47 de ani. Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani miercuri 16 iunie prilej cu care a dat o petrecere grandioasă într-un restaurant de fițe din Capitală. Oana Zăvoranu face parte din categoria femeilor frumoase de la mama natura însă a avut și ea grijă să se Românești 1 Iunie 2021 Oana Zăvoranu. Anul trecut Oana s-a trezit dată în judecată de unele dive luate de ea în vizor care s-au coalizat ca să o reducă la tăcere.

Ba a trăit mereu pe picior mare ca o adevărată fată de bani gata. Oana Zavoranu Află totul despre Oana Zăvoranu. Oana Zăvoranu disperată. Bruneta a publicat pe Instagram o fotografie incendiară iar fanii au luat-o razna.

Băi omule cum e posibil așa ceva. Oana Zăvoranu a postat fotografii rare cu soțul ei Oana Zăvoranu și-a găsit liniștea alături de Alex Ashraf. Vedeta a făcut furori pe internet cu ultima sa postare în care apare aproape goală la solar. 573k Followers 400 Following 1561 Posts - See Instagram photos and videos from OANA ZAVORANU OFFICIAL oanazavoranu.

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță Oana Zăvoranu a povestit ce s-a întâmplat de fapt între ea și fostul soț. Citește despre ochelarii parfumul și clinica ce îi poartă numele. Oana a spus că nici prin gând nu i-a trecut acest. Cei doi au lăsat mereu impresia că între ei merge totul bine și chiar nu există probleme dar tot a apărut zvonul cum că ar fi la un pas de divorț.

Ce dietă ține Oana Zăvoranu. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au și ei ca în orice cuplu episoade tensionate. Alături i-au fost soțul Alex Ashraf și toți prietenii apropiați din showbiz printre care Alex Bodi Dan Diaconescu Andreea Tonciu sau Mara Bănică. Oana Zăvoranu face un apel disperat către public.

De-a lungul timpului a fost implicată în numeroase scandaluri cu diferite persoane publice însă de data aceasta nu certurile sunt motivul pentru care frumoasa brunetă a. Oana Zăvoranu susține că a dobândit metabolismul dar și aspectul corporal din familie. Diva imploră să fie ajutată să îl prindă pe hoțul care i-a intrat în curte astăzi în amiaza mare. Cunoscută și sub numele de Zăvo sau Zăvoranca Oana Zăvoranu nu este doar o vedetă TV ci și om de afaceri.

În ultima vreme s-a tot vorbit despre faptul că Oana și Alex ar avea. Vedeta de televiziune a dezvăluit că a avut parte de perioade dificile în relația cu soțul ei dar au reușit să treacă peste toate împreună.

Oana Zăvoranu
Pin On Romania

Oana Zăvoranu
Oana Zavoranu Beauty Long Hair Styles Model

Oana Zăvoranu
Pin On February 2015 By Mexton Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu
Oana Zavoranu Beauty Long Hair Styles Hair Styles

Oana Zăvoranu
Pin On Starshiners X Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu
Art Of Petry Oana Zavoranu Art Character Disney

Oana Zăvoranu
Oana Zavoranu Perfect Woman Celebrities Women

Oana Zăvoranu
Pin On Starshiners X Oana Zăvoranu

Posting Komentar untuk "Oana Zăvoranu"